Logbook entry

(CZ) CMDR Rostiro -Zápis 1

04 Apr 2020Rostiro
Hra: Horizons (Soft- Permadeath)



Zápis 1 :
Dokázal jsem, to právě jsem dokončil výcvik na FPA v systému  Matet.  Samozřejmě mě výcvik stál veškeré prostředky. Takže jsem ještě chudší něž kostelní myš. Naštěstí mé výsledky při výcviku byly tak dobré, že mi FPA pronajala Sidewinder MKI s názvem Popelnice MK1 v základním vybavení do začátku . No není to žádná hitparáda, název lodi mluví za vše, ale lepší jak trčet někde v doku a nakládat lodě ostatním.

Ačkoliv mé možnosti jsou momentálně omezené, hned jsem se vrhl do práce. Naštěstí inženýři na stanici Mawson, jsou pro čaj pomalu schopni zabíjet. Takže jsem je začal zásobovat čajem ze systému Matet. Ano jejich čaj je úžasný  a oblíbil jsem si ho počas studií na FPA i já. Mé cesty začalo vedení stanice Mawson dotovat. Takže pomalu začínám něco málo vydělávat. Kromě čaje občas udělám i kurýrní službu, takže v podstatě vše co se dá, jen boji sed zatím vyhýbám.

Na první den jako pilot, celkem dost honička. Taky se mi podařilo omylem přistát na Orce na přistávací plošině 21 na Coelho stanici. Marně jsem vysvětloval, že jsem od dispečinku dostal povolení a přistání řídil dokovací počítač. Naštěstí škody byly minimální, tak jsem odešel jen s pokutou 100Cr. No příště si budu dávat více pozor.

Každopádně nechci v prostoru FPA, zůstat moc dlouho. Ačkoliv systémy pod ochranou FPA jsou velmi bezpečné, pracovní příležitosti tu přece jen nejsou tak velké.  Zvlášť, když čtu zprávy na Galnetu, tak mě láká odletět někam na okraj bubliny, kde jsou možnosti prakticky neomezené.  Ale abych tam odletěl budu nejdříve potřebovat lepší loď.  Ne že bych nemohl odletět v Popelnici, ale její FSD umožnující skok maximálně něco kolem 7Ly není pro odskákání na okraj úplně vhodný. Přece jen je to přes 200Ly, přímou čarou. Takže bude vhodnější se podívat po lepší lodi.

Ve stanici Mawson, je na prodej jedna testovací Cobra MKIII za 349720 Cr.... Cíl je jasný, doufám, že co nevidět budu vlastnit svou první loď.
Do you like it?
︎3 Shiny!
View logbooks