Logbook entry

(CZ) CMDR Rostiro -Zápis 2

05 Apr 2020Rostiro
Hra: Horizons (Soft- Permadeath)



Zápis 2 :

Netrvalo to ani moc dlouho, a Cobra MKIII - SC - Bazilišek je moje. Přeškolení na nový typ plavidla byla brnkačka. Zvlášť vidina pilotovat vlastní loď mi dost pomohla. Po převedení kreditů, obdržení všech potřebných dokumentů a uzavření pojistky jsem dostal nabídku práce na průzkum jednoho ze systémů sousedících s FPA. Což by ovšem znamenalo ztrátu povolení k letu do systémů FPA. No co, stejně jsem měl v plánu z území FPA odletět. Takže jsem nabídku vzal a odletěl do systému Nona.

Po příletu do systému Nona a obdržení odměny 100K Cr, se se mnou FPA s přáním štěstí rozloučila. Nyní se můžu vydat kamkoliv do galaxie. No než se vydám dále, budu muset dovybavit Baziliška. Bylo to sice experimentální plavidlo, avšak zub času a hlavně technici ze stanice Mawson se na něm vyřádili. Mám neblahý pocit, že některé původní systémy Baziliška, jsou nyní integrovány v té proklaté stanici. No nevadí, znamená to pouze drobné zdržení v okolních systémech.

Poptávka po kurýrních a přepravních službách, je v těchto systémech bohatá, avšak hned po pár letech jsem dostal nabídku, která mi vyrazila dech. Nabídka která by můj problém s vybavením velmi rychle vyřešila. V systému LFT 1349 mají těžařské lodě problém s piráty. Konkrétně s klanem Gold Cartel. Takže mi bezpečnostní složky nabídly přes 5 milionů kreditů +Bounties, pokud jim pomůžu hlavní těžební uzly vyčistit od pirátů této skupiny. Podmínka je jediná 50 potvrzených sestřelů. Takže ušetřené peníze padly na K Warranty Scanner a 2 Rychlopalné kanóny.

Před chvílí jsem dokončil první turnus. Mám potvrzených 12 sestřelů lodí Golden Cartel, a dalších 24 sestřelů pirátů z ostatních skupin. Má loď sice pár šrámu schytala, ale není to nic hrozného. Nic neproniklo pláštěm. Kromě toho jsem vystřílel veškerou munici do kanónů. Dle techniků bude loď přezbrojena a opravena během pár hodin. Takže čas zajít do baru na pár panáků, však jen za dnešní bounties jsem obdržel 1,6M Cr a to už je důvod k menší oslavě. A hlavně musím koupit pár panáků pilotům z Federal Security Service, kteří mi dnes kryli můj holý zadek a nevykašlali se na mě. Kdyby tam nelétali se mnou, tak jsem tam roztřísknut u nějakého šutru na miliony kousků.
No nic, doufám že tu mají rum z Plutarchu....

Do you like it?
︎3 Shiny!
View logbooks