Logbook entry

(CZ) CMDR Rostiro -Zápis 3

07 Apr 2020Rostiro
Hra: Horizons (Soft- Permadeath)



Zápis 3
Tak jedna věc hned na začátek. UŽ NIKDY NEZÁVOĎ S DŮSTOJNÍKY Z FEDERAL SECURITY SERVISE V PITÍ!!! Ten jejich driák snad destilují z odpadu ve zdejších rafineriích. Každopádně jsem prospal celý den a minul oba turnusy hlídek na které jsem se zapsal.
Takže jsem čekal, pěkný pojeb a strhnutí části odměny. K mému překvapení, když jsem potkal zdejšího kapitána hlídek, tak se jen shovívavě usmál, zkontroloval mě pohledem a oznámil mi, že jsem byl v rozpisu hlídek posunut na noční hlídku od 01:00 do 04:00 7.APR 3306 a večerní hlídku od 22:00 do 01:00 8. APR 3306. Když jsem mu děkoval, tak jen dodal, že nejsem první a ani poslední, který v místním baru přecenil své síly.

Posunutí hlídek ovšem skrývalo jednu menší zákeřnost. Místo hlídky v Low Resource Extraction Site, probíhaly nově hlídky v High Resource Extraction Site. Hned po příletu, bylo jasné, že to nebude taková pohodička jako předchozí hlídky. Těžebních lodí zde bylo víc a místní piráti, tu ještě ke všemu bojovali  s  nálety pirátů z okolních systému. No občas pěkný chaos, kdy to občas vypadalo, že nám místní piráti i pomáhají, no většinou jim to nevydrželo dlouho než se obrátili proti nám. Každopádně, první hlídka utekla jako voda, jelikož jsme měli celou dobu plné ruce práce. Ve chvílích relativního klidu jsem sbíral materiály z vraků. Proč? Momentálně ani já sám nevím, jen mi ráno po probuzení z deliria ve schránce na Galnetu, přistála zpráva, že se sem mnou v systému WOLF 397 chce setkat jakýsi TOD "THE BLASTER" MCQUINN. Po chvíli hledání jsem zjistil, že je to vyhlášený inženýr specializující se na zbraňové systémy. Ale taky jsem se dočetl, že zbraně neprodává jen tak a že využívá speciální materiály, které pokud budu chtít využít jeho služby budu muset sehnat. Takže proč toho nevyužít.
Po návratu z hlídky mi bylo uznáno 17 sestřelů lodí Golden Cartel a 34 podílů na sestřelení pirátů jiných frakcí.

Následoval rychlý odpočinek jídlo, briefing před druhou hlídkou, kde se probírala strategie jak na větší lodě typu Anaconda nebo Python. Jelikož při minulé hlídce se naše podpora vetších lodí párkrát zapomněla a skončilo to jedním, zničeným Eaglem (pilot se naštěstestí zachránil) a bohužel jedním zničeným Viperem MK3, ze kterého se záchranný modul nenašel. Pohřeb Ala Bundy, se bude konat zitra odpoledne ve 14:00.  

Druhá hlídka byla o něco málo klidnější. Nakonec z naší strany beze strát. Ono taky, když si pirát v Sidewinderu vyskakuje a zaútočí na jednu z našich Anacond trochu svědčí o šílenosti některých pirátů. Touto hlídkou ovšem skončila má služba pro FEDERAL SECURITY SERVISE, jelikož po skončení hlídky mi bylo potvrzeno 22 sestřelů lodí Golden Cartel a podíl na sestřelu 9 lodí ostatních pirátských frakcí. To během tří hlídek znamená celkem 118 sestřelů z toho 51 sestřelů lodí Golden Cartel. Úřady si toho samozřejmě všimly, a já byl povýšen na Rekruta u  Federal Navy s hodností v boji Novice.

Samozřejmě došla výplata a to nejen za službu u FSS, ale i za bounties. Celkově mi služba vydělala více jak 10M Cr. Bazilišek je teď v doku na přestavbě. Zítra po pohřbu Ala Bundy vyrazím do systému WOLF 397...

Do you like it?
︎3 Shiny!
View logbooks