Logbook entry

(CZ) CMDR Rostiro -Zápis 4

13 Apr 2020Rostiro
Hra: Horizons (Soft- Permadeath)

Příprava na přistání a první průzkum povrchu


Zápis 4
Tak se mi cesta do systému WOLF 397 protáhla na několik dní. Sice mě do systému WOLF 397 čekaly jen tři skoky, ale po úpravách lodi, jsem se rozhodl, že vše nejdříve otestuji. Nejdříve jsem se porozhlédl po okolních systémech a nakonec  jsem odletěl do systému URAM, kde jsem vyzkoušel nové schopnosti explorace planet, nakonec jsem si jednu skalnatou geotermálně aktivní planetu resp. měsíc vybral k bližšímu průzkumu pomocí SRV. Z důvodu vzdálenosti od místního slunce bylo nutné pracovat na odvrácené straně měsíce.

Východ hvězdy na měsíci. Hezká podívaná, ale poté jsem se musel rychle zdekovat aby mě blízká hvězda neusmažila [/img]


Vše šlo poměrně hladce, včetně sběru materiálů. Bohužel, na odvrácené straně měsíce byla tma jak v pytli a tak jsem přehlídl jednu neaktivní prohlubeň po zdejším gejzíru a mé SRV v ní beznadějně zapadlo. Vykopat mi ho chvíli zabralo (nejdéle najít lopatu). Během této cesty se objevil, jeden potencionální problém SC Bazilišek. Vzhledem k tomu že je momentálně postaven jako multifunkční loď na cestu k okraji bubliny, jsem ho nevybavil Fuel Scope, jelikož jsem počítal, že se vždy najde stanice, kde bude možné doplnit palivo. Avšak po několika skocích a přistáních, které občas dost zdržovaly jsem se rozhodl, Koupit alespoň základní verzi Fuel Scopu nakonec jsem skončil u verze 2A, ačkoliv jsem se musel vzdát Supercruise Asistenta. Nyní už nic nebránilo vydat se do systému WOLF 397.

No samozřejmě jsem lopatu nechal na SC Bazilišek, tak jsem se celkem prošel.


V systému WOLF 397, jsem nakonec chvíli tápal, kde mám MCQUINNa hledat, nakonec jsem ho našel jeho základně TROPHY CAMP. Po zaplacení poplatku 100K Cr, mi poskytl své služby. Bohužel jsem neměl úplně správné materiály. Naštěstí jsem toulkama se SRV našel trochu čistého Niklu, který jsme nakonec použili pro lehký "overcharge" mých multi-kanonů. Od MCQUINNa jsem nakonec dostal, seznam materiálů pro další úpravy, takže nyní se musím zaměřit na Nikl a později i na elektroniku.Momentálně mě v systému WOLF 397, nic nedrží a tudíž se mohu vydat na cestu k okraji. Navigační počítač hlásí celkem 324  Ly a 21 skoků....
Do you like it?
︎4 Shiny!
View logbooks