Logbook entry

(CZ) CMDR Rostiro -Zápis 6

17 Apr 2020Rostiro
Hra: Horizons (Soft- Permadeath)


Jak jsem mohl tušit, že je to tajna vojenská základna


Zápis 6
Tak to se moc nepovedlo, po příletu na dané souřadnice v systému CUPINOOK, jsem narušil obraný perimetr vojenské základny . Takže se na mě vrhly bezpečnostní složky jak slepice po flusu. Po urychleném úprku na místní stanici, jsem zjistil, že situace je ještě horší než jsem si myslel. Místo pokuty, kterou jsem očekával, mi byla okamžitě zabavena loď a já  předán pracovníkům Independent Detention Foundation. Ti aniž bych mohl něco namítat, mě přepravili do Paláce Spravedlnosti v systému Col 285 Sector YG-Y b16-1. Palác spravedlnosti, trochu noblesní název zaplivaného vězení. Alespoň se tam se mnou konečně začali bavit. Ani ne  hodinu po příletu jsem již stál před soudcem. Nemělo smysl nic skrývat, stejně si určitě stáhly veškeré lodní záznamy. Poté co jsem vypověděl, proč jsem k dané základně letěl si soudce skutečně otevřel veškeré záznamy včetně telemetrie letu.
Naštěstí na záznamu šlo jasně vidět, jak jsem nad základnou přeletěl a když jsem dostal upozornění, že vstupuji do zakázané zóny šlo vidět, že jsem se snažil vzdálit, bohužel jsem to jen nestihl včas (jelikož jsem do toho nastavoval palubní kameru pro záznam). Další obrovské štěstí bylo, že jsem se vůbec nesnažil bránit a ani jsem nevysunul zbraně (sem byl rád, že jsem vůbec stihl nahodit FSD).  Takže soudce  byl nakoec poměrně shovívaví a vyřešil to domluvou a teda 900Cr, za přepravu mé lodi a mé maličkosti do Vězení (no mohli mi teda dát alespoň něco najíst za 900).
 
Doufám, že vězení vidím naposled....


Po odletu z vězení, jsem dotankoval a opravil Baziliška. Chvíli sjem přemýšlel jestli se nevrátit do systému NGALINN, a pracovat jako kurýr na volné noze, přece jen peníze nebyly špatné a hlavně, díky práci pro místního velvyslance, by se tam dalo velmi rychle dosáhnout titulu Vévody, možná i Princ, pokud by nějaká z princezen měla zájem.
No než jsem se rozhodl, tak se mi ozval další z vyhlášených inženýrů. Tentokrát Felicity Farseer. Údajně se k ní donesly data, co jsem odevzdal do Universal Cartographics. Takže místo do systému NGALINN jsem zamířil do systému DECIAT, abych se dozvěděl pouze to, že ji mám sehnat jednu tunu Meta-Alloys. Podle záznamů na Galnetu, je jediné známé místo, kde se dájí Meta-Alloys momentálně koupit je systém MAIA. přes 380Ly od mé pozice. Ale tak proč ne, loď jsem vybavil novým fuel scope A4, tak ho alespoň vyzkouším....
Do you like it?
︎2 Shiny!
View logbooks