Logbook entry

(CZ) CMDR Rostiro -Zápis 8

26 Apr 2020Rostiro
Hra: Horizons (Soft- Permadeath)

Záznam 8: Tak toto bude na nějakou dobu asi poslední záznam, který bude uložen do sítě. Jelikož se chystán na moji zatím nejdelší cestu....

Výprava do systému Synuefe NL-N C23-4 byla více než úspěšná. V systému se na planetě B3 nacházely jak ruiny, tak i prastará pevnost Gardianů. Komponenty nebylo v ruinách a pevnosti problém najít, a za dva dny prohledávání ruin, jsem vše potřebné nasbíral. Problém byl trochu s  "Guardian Blueprints" který je potřeba k FSD Boosteru. Ten se nacházel v pevnosti, kde jak se ukázalo bezpečnostní a obraná opatření zůstala i po staletích stále funkční. Naštěstí obraný systém lodi mi dost pomohl v odrážení útoku obraných dronů pevnosti. A já nakonec ze zabezpečené  schránky ukořistil 2 Guardian Blueprinty.

Je až k neuvěření kolik, se toho v těch ruinách dá stále najít


Získání potřebných materiálů nebyl jediný úspěch mé cesty do systému Synuefe NL-N C23-4 a zpět. Objevil jsem několik planet, které zatím nikdo přede mnou neoskenoval. Dokonce jsem na jedné z planet našel, růst zvláštní rostliny, ze kterých se dalo získat pár základních materiálů. To Universal Cartographics velmi štědře odměnili. Nakonec mi cesta kromě všech potřebných materiálů vydělala hezkých 15M Cr.
Navždy zvěčněn v Universal Cartographics


Imperial Clipper, je nyní v doku a já se rozhodl z něj udělat plavidlo pro dálkový průzkum vesmíru. Vzhledem k tomu, že se chystám na průzkum nejtemnějších částí vesmíru dostal jméno SC Erebus. Po úpravách a odtučňovací kůře bude plně naložený (8T), schopný skoku 45Ly.

.... Rozhodl jsem se úplně opustit bublinu a odletět na průzkum hlubokého vesmíru. První cesta je naplánována do mlhoviny Pueliae AA-A H0, Vzhledem k tomu, že palubní počítač dokáže zpracovat a naplánovat cestu maximálně do vzdálenosti 20000Ly, rozhodl jsem se, nejdříve letět do systému Blia AEWSY QI-S D4-0 a odtud pokračovat k mlhovině.  

Jak bude loď připravena, vyrážím a na nějaký čas nechám civilizaci za sebou.

Vzhůru ke hvězdám, SC Erebus
Do you like it?
︎2 Shiny!
View logbooks